dimecres, 9 de juny del 2010

1a GRAN JORNADA BENÈFICA LO TERRENO SOLIDARI


Estem organitzant una diada benèfica a favor del menjador social de Caritas Tortosa i tindrà lloc a l'Estadi Municipal de Tortosa el proper 10 de juliol a partir de les 6 de la tarda i constarà d'una trobada de colles de grallers i actuacions musicals i de folklore al camp de futbol abans del començament del partit. El partit constarà de dos equips de 22 jugadors aproximadament. Un dels dos equips estarà format per jugadors professionals de 2a i 2aB la majoritàriament, entrenat per Josep Gombau, i l'altre estarà format per jugadors amateurs de les Terres de l'Ebre, entrenat i seleccionat per Jordi Fabregat.


La sacada inicial la farà l'exjugador del Barça de les 5 copes, una llegenda viva del Barça, en Josep Seguer.

Fins al moment han col·laborat 4 clubs de primera enviant material per a la rifa: el Saragossa, el Màlaga, el Bilbao i el València. A més, del jugador Garrido del Manchester City. També participarà aportant material el tennista professional Albert Montañés, el pilot de trial Adam Raga, d'entre altres.

A la mitja part es farà una actuació per amenitzar al públic i es sortejaran diferents premis d'una rifa. A la segona part, s'intentarà fer un equip completament nou.

Cal destacar que es el primer cop que s’organitza un partit d’aquest nivell i amb aquest cartell que creiem ha d’atreure a un gran nombre de gent de les nostres Terres.

La jornada benèfica acabarà en un concert de primer nivell territorial. Actuaran “Tribut a Sopa de Cabra” i “Nada que decir”, grup revelació de València http://www.myspace.com/nadaquedecir .

Hi haurà servei de barra i entrepans per a tots els assistents.

Les entrades a taquilla i anticipades seran a 10€ i els menors de 14 anys tindran entrada gratuïta.

A mesura que s'aniran confirman els punts de venta d'entrades i el cartell de jugadors s'anirà actualitzant.

TAMBÉ RECORDAR que el dia 22 de Juny fem la roda de premsa de presentació a les 10 del matí a l'Ajuntament de Tortosa.

ENTRE TOTS podem ajudar a qui més ho necessita, un petit gest per nosaltres, però molt important per a Caritas Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada